Afbouw nieuwe oprit Kieler Bocht
Icon

Afbouw nieuwe oprit Kieler Bocht

Van 17 februari 2020 t/m 31 maart 2020

Oost

Waar?

Kieler Bocht ter hoogte van nummers 7 tot en met 11. De werkzaamheden zijn in de berm tussen de Kieler Bocht en de zuidelijke ringweg.

Wat?

Het afbouwen van de nieuwe oprit naar de zuidelijke ringweg bij de Kieler Bocht (zie bijgaande afbeelding voor de werklocaties). De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van riolering en afwatering, het aanleggen van de fundering en het asfalt. In het rechter werkvak brengen we zand aan voor de verbreding van de ringweg.

Wanneer?

Vanaf maandag 17 februari. De werkzaamheden voeren we uit op doordeweekse dagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur en duren tot ongeveer eind maart 2020. Wanneer de nieuwe oprit precies in gebruik wordt genomen is op dit moment nog niet bekend.

Hinder?

De werkzaamheden zijn in de berm tussen de Kieler Bocht en de zuidelijke ringweg. Het autoverkeer heeft hier daarom weinig hinder van. Wel is het nodig om ter hoogte van de werkzaamheden het fietspad af te sluiten. Fietsers rijden over de rijbaan. Om dit veilig te kunnen doen, versmallen we de weg ter hoogte van het werkvak en geldt hier een parkeerverbod. Dit parkeerverbod wordt met borden aangegeven en loopt vanaf Kieler Bocht 7 tot en met Kieler Bocht 11.


De werkzaamheden bij de Kieler Bocht in februari en maart 2020.
Verkeerssituatie fietspad afgesloten

Reacties (0)

Nog geen reacties

Reageren