Verleggen verbindingsweg tussen Laan Corpus den Hoorn en Vrijheidsplein
Icon

Verleggen verbindingsweg tussen Laan Corpus den Hoorn en Vrijheidsplein

Van 6 januari 2020 t/m 31 maart 2020

West

Waar?

Tussen de rotonde bij Laan Corpus den Hoorn en het Vrijheidsplein.

Wat?

Combinatie Herepoort is gestart met het verleggen van de verbindingsweg en het fietspad tussen de rotonde bij Laan Corpus den Hoorn en het Vrijheidsplein. Tot eind maart gaan we onder andere grond aanbrengen en asfalteren. 

Wanneer?

Tot eind maart 2020 gaan we de verbindingsweg verleggen.  

Hinder?

De werkzaamheden kunnen geluidshinder veroorzaken.

Verkeershinder:
 • Fietspad langs verbindingsweg afgesloten 

 • Tot 5 maart één rijstrook afgesloten tussen 10.00 en 15.00 uur. 

 • In de nachten van: 5, 6, 10, 11, 12 en 13 maart verbindingsweg afgesloten

 • Vrijdag 6 maart Vrijheidsplein westzijde en oprit n7 richting A28 afgesloten Meer over deze en andere werkzaamheden in West? Klik hier voor de flyer.


Reacties (5)

 1. Peter Hoogendijk

  12 januari 2020, 13:36

  Hoe wordt het verkeer omgeleid tijdens de nachtelijke werkzaamheden?
  Ik zie niet goed hoe ik na vanaf Drachten op de ring West kan komen ...
  Verberg de reacties
 2. Michael Blokker

  14 januari 2020, 22:26

  Gelukkig hoef ik maar om half 6 in de ochtend wakker te worden. Ik hoef geen wekker te zetten want daar zorgt dat extreem hinderlijke geluid wel voor. Ik hoef überhaupt geen wekker te zetten want slapen zit er op deze manier ook niet in. Erg fijn om tegenover de ringweg te wonen.
  Verberg de reacties
 3. Michael Blokker

  15 januari 2020, 01:04

  Update:

  Het is 01:00 uur in de nacht. Ik kan mijn nachtrust wel op m'n buik schrijven, want om de zoveel tijd is een luide knal te horen. Te schandalig voor woorden dat zoiets tot 6 uur in de ochtend door kan gaan. Als ik dit van tevoren had geweten was ik hier nooit gaan wonen. Ik vraag me echt serieus af hoe ik de komende nachten door ga komen als dit nog tot eind januari door moet gaan.
  1. John (Aanpak Ring Zuid)

   15 januari 2020, 11:34

   Hoi Michael, wat vervelend dat je zo veel hinder hebt van de werkzaamheden. De geluidsoverlast komt onder andere door het verwijderen van de geluidsschermen. De werkzaamheden duren inderdaad nog tot eind januari. Daarna staan er meer nachtwerkzaamheden gepland. Het zijn steeds andere werkzaamheden en ook niet steeds op dezelfde plek, dus we kunnen niet goed aangeven hoeveel overlast jij daarvan kunt verwachten. We proberen de overlast voor de omwonenden zo veel mogelijk te beperken door overdag al kleine voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

   Als je je gegevens mailt naar info@aanpakringzuid.nl, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te bekijken of we iets voor je kunnen betekenen.
  Verberg de reacties

Reageren